Thursday, 8 October 2009

N31 Bagan Pinang : Cuba Guna Kepintaran Anda...Pas FITNAH Lagi...




Ini adalah gambar daripada blog PAS yang mendakwa mereka ditetak oleh penyokong BN. Ini adalah satu pembohongan yang nyata dan telus. Adakah mereka tahu perkataan ditetak itu apa?

1. Mana darahnya dan mana lukanya?

2. Amboi si penetak itu tahu pulak ukuran pada baju mangsa? Wow! begitu tepat Sekali

3. Ada Wolfverin ka kat Bagan Pinang ini?

Itulah ceritanya kalau dah munafik tak kisah kalau nak buat cerita sikit...kalau boleh orang PAS ni nak jadi Spielberg kot atau George Lucas...Macam movie kat Hollywood tu penuh dengan Special Effects dan Stun yang ganas, tapi kat Bagan Pinang pulak yg dilakonkan...Apa nak jadi dengan kamu orang Pas?

Kalau ye pun orang BN dah Buat Laporan Polis mengenai Insiden Ptg Semalam....mana laporan polis PAS yg ditetak itu?Kalau benar buatlah laporan polis supaya mereka ambil tindakan..Ini sudah melibatkan senjata!

Ini adalah Laporan yg dibuat BN :

Fikirlah sesiapa yg telah terpercaya dengan FITNAH PAS...fikirlah semula dan Muhasabah lah kembali....jgn terpesong dengan ajakkan SYAITAN itu


LOL



8 comments:

BoTak 8 October 2009 at 23:05  

ahahahah.. memang lakonan gred 1 star la...

http://tomok123.blogspot.com/2009/10/teater-murahan.html

Fokus 1 MALAYSIA 8 October 2009 at 23:07  

kalau dah tipu namanya memang beginilah akhirnya. ALLAH ada...sebab tu masa dia org post gambar, sy dah rasa depa tak ikhlas. mesti ada penipuan. akhirnya terjawab jugak...ALHAMDULILLAH

Anonymous 9 October 2009 at 01:47  

fulamak dasyat leerrr polis report tu...macam real... camne kor buat chop report kat bawah nama polis diraja malaysia kat atas...

Anonymous 9 October 2009 at 02:09  

Lorr korang xtau ker..pmimpin n pnyokong diorng dilatih tuk brlkon sbg saraf utk kasi real.. sbbtu org ckp PAS munafiq..korang xnk cye ckp aku sdhle sbb aku ex pemuda..

Anonymous 9 October 2009 at 02:11  

lg satu klu smue nk thu..dr IPTA lg PAS dh recrute pemikir2 PAS.. nktau tgk mse cuti semester..cr le kt markaz utama PAS..ade la korng jmpe nnt.. cye le ckp aku ni..

Anonymous 9 October 2009 at 04:27  

hek eleh.... ni baru real..
pakcik ajis korg ckp kna pkul..
xde gmbr pn..wawawa

myartch 9 October 2009 at 15:38  

pak cik Ajiz kena pukul angin.... mana ada kesan.... PAS kan terer bab2 tahyul ni... syurga neraka pun diaorg tahu sape dah kompom...

Teropong Duri 25 October 2009 at 16:16  

laporan itu bukan laporan palsu, ia adalah laporan polis yg sebenar saya terima....jangan putar belitkan fakta


Sila layari Channels N31

Blog Archive

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP