Tuesday, 8 September 2009

SPY MAT BOND PAS SUDAH BERKELIARAN DI N31BN belum pun mengisytiharkan calon, tetapi agent agent risikan Pas semua sudah pasang tape, pasang telinga, pasang sniffer pada komputer masing-masing untuk mencari maklumat daripada kem BN. Segala macam detector telah pun disiapkan untuk menyerang Bagan Pinang.

Bila saja nama calon diumumkan , maka mereka takan terus mencari sanak saudara ,rakan taulan dan musuh-musuh politik calon untuk menjadikan mangsa makanan mereka seperti mana yang berlaku di Permatang Pasir.

Kepada blogger BPN dan bilik-bilik operasi BN pastikan anda tidak menggunakan kemudahan wifi, sebaliknya menggunakan broadband celcom atau maxis , kerana ia sukar dikesan jika musuh menggunakan sniffer.

Elakkan blog blog anda di ceroboh oleh musuh. kerap menukarkan password adalah satu cara yang selamat. Tambahkan web browser seperti mozilla. safari , opera. dan lain-lain jika ada. jika satu rosak anda akan anda alternatif lain. Pastikan anda selalu log off jika selesai membuat posting.

Selamat berperang dimedan tempur maya.

2 comments:

spark 8 September 2009 at 23:07  

Ini bermakna PAS kalah sebelum bertanding!!!

PEJUANG CYBER 8 September 2009 at 23:12  

AYUH KITA GEMPUR PAKATAN PEROSAK NI!!!

GEMPUR! GEMPUR! GEMPUR!


Sila layari Channels N31

Blog Archive

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP