Thursday, 1 October 2009

PRK-N31 : GAP KATA 'HARAM' PANGKAH PAS !

memangkah pas di bagan pinang bermakna kita mempercepatkan lagi proses merosakkan ISLAM di malaysia ... tak percaya baca link di bawah..


11 comments:

Juwa 1 October 2009 at 15:06  

Sejak bila pulak ni GAP boleh keluarkan fatwa. umno dah gelabah ke sbb tersalah pilih calon yg kaki rasuah?

BoTak 1 October 2009 at 15:22  

Mat Isa Kawin Lagi!!!!

http://tomok123.blogspot.com/2009/10/mat-isa-kawin-lagi.html

Anonymous 1 October 2009 at 15:51  

Kalau Mat Isa nak kawin lain biarlah selagi konek dia boleh angkat buah kelapa. Lagipun duit dia byk lagi. Byk lagi yg akan ditaburkan di BP. Untung pengundi BP, boleh makan kiri kanan.

ROSHATIKA 1 October 2009 at 15:52  

Botak, lu kelakarlah kah!kah!kah!

Anonymous 1 October 2009 at 16:46  

BETUL..BETUL..BETUL..haram bagi sesiapa pangkah PAS,bersubahat utk menjatuhkan islam,nik aziz dah sengal..dah nyanyuk..anggap diri sendiri aje yang betul..xlayak panggil tok guru kalau perangai serupa anjing DAP.

Khalid Samad 2 October 2009 at 03:38  

Juwa tu gila babi, Blog PAS tak ada telor tak berani bagi open komen, cuma komen yang sokong Parti Ajaran Sesat (PAS) boleh disiarkan. Kalau berani Banjar buka la open komen.

Khalid Samad 2 October 2009 at 03:39  

Roshatika kalau berani buka la blog hang bagi orang open komen tanpa tapisan macam blog ni, bodoh piang kaki pungkoq pun sokong

GAP KEMBALI 2 October 2009 at 04:10  

juwa
antar kaki rasuah dan pelacur agama mana tinggi makamnya ?

Anak Perelih 2 October 2009 at 09:25  

"pelacur agama"???? itu UMNO!!!!

Mikhail271 3 October 2009 at 20:48  

ishhhh..jangan kutuk pas lebih2,,nanti xdapat masuk syurga...ingat cikit,,tekit syurga kan nik aziz pegang...Lim gueng eng pun leh masuk syurga..dia kan mcm khalifah umar abdul aziz..nikaziz la kata..aku x kata...

Anonymous 6 October 2009 at 01:41  

Hahha syurga tu milik PAS ke??? kwn2..syurga milik Allah.. jgnle kita tertipu dgn kjhtn PAS menipu guna agama.. nk rasuah duit xde duit..balak pun gondol abis..so rasuah guna tipu daya agama.. keciannn PAS xlama lg mampus le pakatan haram toghut tu!!


Sila layari Channels N31

Blog Archive

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP