Wednesday, 14 October 2009

BN Kekal Di Bagan Pinang

7 comments:

TakerRules95 15 October 2009 at 11:25  

Tahniah Perasuah menang

Anonymous 15 October 2009 at 13:44  

Rakyat pilih perasuah, sebab mereka tidak yakin dengan lembu (atau Pelembu) kepada PKR dan DAP.

Hargailah pilihan rakyat

Kalau dalam pemilihan UMNO xpe la nk kata perasuah.

Tapi ini pilihan rakyat sendiri bawahan.

ana dengar cerita, DAP sabotaj, nk kasi warning kat lembu dia kot.

Anonymous 15 October 2009 at 17:36  

Salah tu TakerRules95....tak abis ayat ko tu.... sepatutnya gini... Tahniah...Perasuah yang telah insaf dan kembali ke pangkal jalan telah menang... dan Lembu DAP dan juga Penjubur telah kalah...

Anonymous 15 October 2009 at 23:06  

TakerRules..ahli munafiq dan al juburi serta bapak lembu ko tu telah ditolak rakyat kan..ciannyer.. mslhnye UMNO menang di semua saluran.. so nk ckp ape ekk..

Insafle wahai ahli juburi wal munafid weii.. nk fitnh ni syok kejap je last2 makan diri balik.. Tkpe la jgk UMNO rasuah tp rakyat 'ajar' dia cepat insaf..PAS dr dulu tercorot pun masih xmau insaf2..belagakk mcm hebat..

TakerRules..lepas kalah nih bayaran upahan ko jd pecacai Pakatan Haram tinggal bape percent ek?? ke diorng bayar ko dgn 'makan belakang'..yerla dh itu budaya diorng kan.. insaflah weii..
xnak kami trima bala disebbkan korang..

dinobersia 16 October 2009 at 00:29  

Salam aku dah buat trip dari satu blog ke satu blog..kesimpulan islam ngan islam bertempur (lidah) bagi nak terbalik dunia.. aku kata ngko, ngko kata aku. apa hal.. biarlah keputusan kali ni untuk BN, mungkin next BN lagi dan lagi dan lagi BN.. betulkan sebab orang dah bukak mata kan.. tunggu PRU13 nak tengok langit tinggi ke rendah. Selama ni PAS bukan ada jasa apa di bgn pinang. Di perak nizar asyik ceramah dan kutip derma. Bila nk tadbir negeri
Yang orang-orang pas ni, bila time raya ada yang tak bayar fitrah.. apa hal. kata ada amil sendiri.. mana pegi duit-duit tu, masuk tabung parti jugak ke ?

shonzu 16 October 2009 at 10:11  

Opppsss... I smell 'hancing' here.

Oh I see, it comes from TakerRules95.

Hahahaha..... just for you
PAS 4 all = Israel 4 all = Piss 2 all
www.israel4all.com

shonzu 16 October 2009 at 11:30  
This comment has been removed by the author.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP